Spirituele Detox

Spirituele Detox

Spirituele Detox, praktische gids om jezelf te helen, ontdekken en je toekomst te creëren.

Een gezondere leefstijl, jezelf beter leren kennen; wie ben ik en wat is mijn waarheid? Bewustwording, het kunnen omgaan met oud zeer, oude gedachtepatronen en emoties doorbreken. Jesse van der Velde schrijft erover in zijn nieuwe boek ‘Spirituele Detox’.

Je kunt jouw dromen aan de hand van mentale gezondheid bereiken. 

Aan de hand van voorbeelden leer je op een nieuwe manier naar jezelf te kijken. Dit gaat in drie stappen;

  1. Dichter bij jezelf komen. Je gaat naar je hart en intuïtie luisteren. Je blijft minder vastgeroest zitten in oude gewoontes. Je kunt je leven veel meer diepgang en betekenis geven.
  2.  Het genezen van oud zeer. Terugdenken aan nare gebeurtenissen in  het verleden hoeven geen emoties op te roepen of pijn te doen. Oude lagen leer je wegpellen en zitten je niet meer in de weg.
  3. Je eigen leven creëren. Weten wat je wilt en wat je dromen zijn. Je kunt daarnaar gaan leven. Je kunt van binnenuit een gevoel van geluk en gezegend zijn ervaren!

Jesse van der Velde schreef eerder diverse boeken over gezondheid.

Tijdens een spirituele ceremonie ontdekte hij dat geluk voor hem niet te vinden was in het verdienen van veel geld, maar veel dieper zat.  Zijn spirituele reis wil hij d.m.v. dit interessante en leerzame boek met jou delen.

KIJK HOE JIJ SPIRITUEEL KUNT DETOXEN

MEER BOEKEN VAN JESSE VAN DER VELDE

 

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.