Natuurlijk suikervrij

Natuurlijk suikervrij in 40 dagen

Natuurlijk! Suikervrij in 40 dagen

Vol energie het nieuwe jaar 2019 in? Je algehele weerstand verhogen? En een paar kilo afvallen?

Dit alles door het weglaten van slechts 1 ingrediënt… namelijk suiker! Geraffineerde suiker wordt echt overal aan toegevoegd, niet alleen aan zoetigheid, maar ook aan brood. Zoveel suiker heb je helemaal niet nodig en doet ook niets voor je gezondheid, in tegendeel! In de cursus ’Natuurlijk! Suikervrij’ leer je alles over een leven zonder suiker.

Suikervrij in 40 dagen

Lees alles over de cursus >>>

De prijs voor deze cursus is inclusief de 3 Bonus Producten;

BONUS 1 – E-book ‘Natuurlijk Suikervrij’ t.w.v. €17,95
BONUS 2 – E-book ‘Travel Survival Guide’ t.w.v. €14,95
BONUS 3 – E-book ‘Suiker EHBO’ t.w.v. €7,95

EXTRA – Toegang tot de besloten Facebook groep van Miss Natural

Nu tijdelijk met gratis gedrukt exemplaar van Suikervrije Feestdagen t.w.v. €17,95!

Suikervrije Feestdagen

Natuurlijk Suikervrij is opgebouwd uit 10 delen waarin alle belangrijke thema’s aan bod komen.

Deel 1 – Een goede start

Een goed begin is het halve werk. Daarom krijg je bij aanvang van de cursus een overzicht met de do’s en don’ts van suiker. Je krijgt toegang tot de besloten Facebook pagina van Miss Natural. Je leest over nieuwe voedingsproducten en over mogelijke afkickverschijnselen.

Deel 2 – (On)Geraffineerde suikers

Wat zijn geraffineerde suikers? In welke voedingsmiddelen is het verwerkt en wat zijn essentiële suikers precies? In dit onderdeel lees je hoe het komt dat bewerkte suiker ongezond is en wat gezonde, natuurlijke alternatieven zijn.

Deel 3 – De verslavende werking van suiker

Heb jij altijd zin in zoet? En kun je blijven eten tot je een ons weegt, eh… overgewicht hebt? Wanneer je begint te eten, is het moeilijk om te stoppen? Heb jij last van stemmingswisselingen en concentratieproblemen? Zo ja, dikke kans dat jij verslaafd bent aan suiker!

Deel 4 – Misleidende marketing

Fabrikanten proberen ons op verschillende manieren te verleiden hun producten te kopen. Dit cursusdeel gaat over misleidende slogans, campagnes en verpakkingen. Light producten en zoetstoffen. ‘Undercover’-suiker en E-nummers.

Deel 5 – Emotie eten

Crashdiëten – Waarom werken ze niet? Ontdek het geheime wapen tegen overtollige kilo’s en waarom calorieën tellen een zinloze bezigheid is. Verder een andere kijk op emotie eten en eerste hulp bij (vr)eetbuien.

Deel 6 – Vier belangrijke voedingsstoffen

Koolhydraten – waaronder suiker – hebben een slecht imago. In dit onderdeel leg ik uit hoe dat komt en geef ik je gezonde alternatieven. Ook vertellen we alles over goede vetten die de meeste mensen te weinig binnenkrijgen en daardoor niet afvallen!

Deel 7 – Etiketten lezen

Je moet tegenwoordig een halve expert zijn op het gebied van gezonde voeding om wijs te kunnen worden uit de ingrediëntenlijsten op producten. Vooral voor suikervrije producten is het belangrijk dat je de etiketten goed leest. In dit deel vertel ik je er alles over!

Deel 8 – Het nut van voedingssupplementen

Hier komen voedingssupplementen aan de orde. Zijn het luxeartikelen of is het tegenwoordig een must? En waar koop je voedingssupplementen, bij het Kruidvat of liever ergens anders?

Deel 9 – Zien eten, doet eten

Hoe ga je om met speciale gelegenheden, zoals een verjaardag? Een ‘verplichte’ borrel op het werk? Of een vakantie? Genoeg verleidingen die op de loer liggen. Dit deel gaat hierover.

Deel 10 – Hoe behoud ik mijn suikervrije eetpatroon?

De cursus ‘Natuurlijk! Suikervrij!’ zit er bijna op. In dit laatste gedeelte aandacht voor de vraag: ‘Hoe voorkom je dat je terugvalt in oude patronen?’

VOOR MEER INFORMATIE

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.