Intermittent vasten

Intermittent Fasting

Intermittent Fasting is vasten met korte tussenpozen. Het is bewezen dat je met deze methode 2x keer zo snel en 2 x zo veel afvalt dan met welk ander dieet dan ook! (Bron * Mark Mattson hoofd laboratorium van neurowetenschappen bij het National Institute of Aging)
Enkele andere bewezen voordelen van IF zijn:* celvernieuwing tijdens het vasten* anti-aging* stabiele hormoonhuishouding* verbeterd geheugen* toename concentratie* bescherming tegen Alzheimer en Parkinson* ultiem wapen tegen welvaartsziekten’* diepe emotionele connectie met jezelf en anderen* stabiel gewichtsverlies behouden.
Over de schrijfster; Mabel van den Dungen (52) is de enige Inner Health- en Intermittent Fasting expert van Nederland, die lichaam, geest en ziel als één geheel ziet. Ze houdt op passievolle wijze van mensen en het leven. En is vastbesloten om haar liefde voor en kennis over IF met zoveel mogelijk mensen te delen.Mabel: “Er is zoveel onwetendheid op het gebied van voeding en gezondheid.
Mijn advies is om je altijd goed voor te bereiden en te informeren en niet zomaar klakkeloos met een programma te starten.  Er is veel over geschreven en er is ook veel keuze. Wat past bij jou en wat wil jij bereiken? Er zijn vele kant en klare programma’s die je kunnen ondersteunen. Bij twijfel is het zeer raadzaam een deskundige om advies te vragen.

Koop bij bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.