Detoxen met Celinda

Detoxen met Celinda

Celinda portretMijn naam is Celinda ten Brink, (Medical) Fitness- en Personal Trainer, Living Fit Consultant, Voedingsdeskundige en Orthomoleculaire Detox Consulente en -kindercoach.

Mijn interesse gaat voornamelijk uit naar wat voeding voor onze gezondheid kan betekenen in het dagelijkse leven.

Veel kwaaltjes zijn gerelateerd aan slechte-  en/of ongezonde eetgewoonten en te weinig beweging. Hippocrates zei ruim 2300 jaar geleden al:

‘Laat voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding’.

Buiten voeding, zijn er nog andere aspecten die een negatieve invloed hebben op onze gezondheid. Denk daarbij aan de vervuilde lucht die wij inademen, de E-nummers  en suikers in voeding, pesticiden op fruit en groente, antibiotica in vlees, verontreinigd water, straling etc.

Het lichaam is van nature in staat om zichzelf te reinigen, maar in de tegenwoordige tijd kan het soms wat te veel worden en heeft ons lichaam hulp nodig, anders kunnen we ziek worden.

Ortomoleculaire detoxconsulent

Advies is dan om te gaan ‘detoxen’.Time to Detox Dat kan op vele manieren en is voor iedereen

Diploma Kindercoach

anders.We kunnen het lichaam gaan  ontgiften met behulp van een reinigings- of vastenkuur.

Meestal doe je dit 1 of meer keer per jaar. Ikzelf liefst een paar keer per jaar. Dit kan zijn bij aanvang van een nieuw seizoen of bijvoorbeeld na een periode van overdaad. Even weer een pas op de plaats.

1 of 2 januari is voor mij sowieso een mooie start van het jaar om eens 9 dagen te detoxen. D.w.z. 3 dagen afbouwen, 3 dagen sapvasten en daarna weer langzaam opbouwen. Tussendoor doe ik wat korte kuurtjes en dat voelt heel goed!

seizoenen

Meer informatie?

Mail naar info@detoxsite.nl. Of vul het formulier in:

(*) = verplichte velden

 

KvK 65177266

BTW nr.: NL001327753B17