Contact

Detoxen met Celinda

Celinda portretMijn naam is Celinda ten Brink, (Medical) Fitness- en Personal Trainer, Living Fit Consultant, Voedingsdeskundige en Orthomoleculaire Detox Consulente.

Mijn interesse gaat voornamelijk uit naar wat voeding voor onze gezondheid kan betekenen in het dagelijkse leven.

Veel kwaaltjes zijn gerelateerd aan slechte-  en/of ongezonde eetgewoonten en te weinig beweging. Hippocrates zei ruim 2300 jaar geleden al:

‘Laat voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding’.

Buiten voeding, zijn er nog andere aspecten die een negatieve invloed hebben op onze gezondheid. Denk daarbij aan de vervuilde lucht die wij inademen, de E-nummers in voeding, pesticiden op fruit en groente, antibiotica in vlees, verontreinigd water, straling etc.

Het lichaam is van nature in staat om zichzelf te reinigen, maar in de tegenwoordige tijd kan het soms wat te veel worden en heeft ons lichaam hulp nodig, anders kunnen we ziek worden.

Ortomoleculaire detoxconsulent

Advies is dan om te gaan ‘detoxen’.Time to Detox Dat kan op vele manieren en is voor iedereen

Diploma Kindercoach

anders.We kunnen het lichaam gaan  ontgiften met behulp van een reinigings- of vastenkuur.

Meestal doe je dit 1 of meer keer per jaar. Ikzelf liefst een paar keer per jaar. Dit kan zijn bij aanvang van een nieuw seizoen of bijvoorbeeld na een periode van overdaad. 1 of 2 januari is voor mij een mooie start van het jaar om een 9 dagen te detoxen. D.w.z. 3 dagen afbouwen, 3 dagen sapvasten en daarna weer langzaam opbouwen.

seizoenen

Meer informatie?

Mail naar info@detoxsite.nl. Of vul het formulier in:

(*) = verplichte velden