Alles over Vasten

‘Alles over vasten’ en reinigen tot in je kern.
Vasten is zo oud als de mensheid en waarschijnlijk nog veel ouder. Als we kijken naar dieren in de natuur die zich ziek voelen, zie je vaak dat ze zich terugtrekken naar een rustig plekje en stoppen met eten.  Dit gedrag zie je ook vaak bij kleine  kinderen. En is het niet zo dat als  je zelf ziek bent je je het liefst terugtrekt en dan meestal ook geen trek hebt in eten?

Hans van Waning, arts en auteur van dit ‘Alles over Vasten’, beschrijft verschillende vormen van DETOXEN door middel van vasten, zoals bijvoorbeeld; watervasten, sapvasten volgens dokter Bircher-Benner of vasten volgens dokter Mayr.

Tevens komen ook alle aspecten, die bij vastenkuren een rol spelen, aan bod. Dit maakt ‘Alles over vasten’ niet alleen geschikt voor iedereen die door te vasten op een verantwoorde manier zijn gezondheid wil verbeteren, maar ook voor artsen die zich op dit vlak willen laten voorlichten.

Hans van Waning zag al als student geneeskunde aan de Universiteit van Leiden het belang in van een gezonde leefwijze. Direct na zijn studie verdiepte hij zich in gezonde voeding, optimale spijsvertering en het toepassen van DETOX door middel van vasten bij het genezen van chronisch zieken. Naast natuurgeneeskunde praktiseert Hans van Waning orthomoleculaire geneeskunde en reguliere verslavingsgeneeskunde; ook heeft hij diverse artikelen en boeken geschreven.

Koop bij bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.