14 Daagse Online Detox

Dit online programma bestaat uit een besloten leden omgeving met daarin voor een periode van 14 dagen elke dag een pagina met recepten, boodschappenlijstjes, video’s, tips en informatie. Alle recepten zijn eenvoudig te maken met ingrediënten die je gewoon in de (grotere) supermarkt kan krijgen. Voor het starten zijn er meerdere pagina’s waarin we uitleggen wat detoxen en gezonde voeding met je doet, hoe je op een prettige manier je eetpatroon aanpast en ook hoe je dit kan inpassen in je leven. Daarnaast krijg je voor 2 maanden gratis email begeleiding en kan je in de besloten Facebookgroep meepraten of je vragen stellen!!

Facebookgroep

Je krijgt gratis toegang tot onze besloten Facebook groep, waar andere leden uit de community ook hun kennis, recepten en verhalen delen en waar je je vragen 24 uur kwijt kan.

Support

Je kunt per mail contact met ons opnemen voor ondersteuning op het gebied van Gezondheid en Detoxen. Wij beantwoorden graag al je vragen op het gebied van een gezond leven.

smoothie ingredientenboek

E-book

Je krijgt van ons een gratis ebook met alle populaire smoothie ingrediënten in een handig overzicht, zodat je ook eenvoudig je eigen super smoothie kunt ontwikkelen.

Detox magazine

Je krijgt van ons het online detoxmagazine, hierin staat nog veel meer over detoxen met tips en recepten om je nog eens goed in te lezen.

MEER INFORMATIE

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.